Найкраща за всі роки змагань. Українські олімпійці оцінили нову форму

Найкраща за всі роки змагань. Українські олімпійці оцінили нову форму

Фото: xsport.ua

Її дизайнер розповів, як непросто йому працювалося разом із спортсменами.

Національний олімпійський комітет презентував одяг, у якому змагатимуться наші спортсмени в Бразилії. Форма буде яскравою і патріотичною, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дизайн одягу та аксесуарів придумав модельєр Андре Тан. Парадну форму відшивали майстрині на Київщині. А от спортивні костюми, у яких змагатимуться олімпійці, зробили у Китаї.

Замість спортивних штанів – класичні. У тих сАмих кольорах парадна форма спортсменів. Верх - білі жакети. Чоловіки - без краваток та зайвих аксесуарів. Жовта сукня з кокетливою розпіркою , або ж блакитні штани та принтова блуза - на вибір жінок. Це найкраща форма за всі роки змагань, де брала участь наша збірна - упевнена гімнастка і одна з головних надій на олімпійське золото Ганна Різатдінова, "Дуже подобається. Головне, що комфортна, позитивна", - каже вона.

Девять місяців роботи над ескізами, вибором тканини та головне - узгодженням дизайну з олімпійцями. Так про свою роботу говорить Андре Тан. "Найвередливіші, як завжди, жінки. Кожна ледве не пропонувала свій варіант форми. Я кажу: ну, давайте ви все-таки будете стрибати і заробляти золоті медалі, а я все-таки буду займатися своєю роботою", - розповів дизайнер.

Українські олімпійці виступатимуть у Бразилії в яскравій і патріотичній формі

Українські олімпійці виступатимуть у Бразилії в яскравій і патріотичній формі

Для нашої збірної це буде шоста літня олімпіада. Убрання спортсменів хоч змінювалося, проте патріотичні кольори були завжди.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

Повʼязані теми:

Наступна публікація