Не було ніякого депутатського літака на Євро-2016 - очільник ФФУ

Не було ніякого депутатського літака на Євро-2016 - очільник ФФУ

Фото - Надія Мельниченко

Польоти вболівальників до Франції відбувалися за приватні кошти. 

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко відхрестився від польоту українських народних депутатів до Франції на матч української збірної за кошти ФФУ.

Це стало відомо під час ефіру ТСН.Ніч.

"Про гроші на літаки - це "качка". Для всіх любителів "гарячого" - не було ніякого депутатського літака. Навіть якщо було кілька осіб, то не за кошти ФФУ", - зауважив він.

Раніше ЗМІ отримали інформацію, що близько 60 нардепів планують в робочий час злітати чартером у Франціющоб відвідати гру.

У день гри поміж збірними України та Ірландії засідання Верховної Ради було достроково закрито через недостатню кількість народних депутатів у залі.

Раніше побоювання, що вечірнє пленарне засідання Верховної Ради 16 червня може не відбутися висловлював народний депутат від "БПП" Руслан Князевич. 

Але нардеп фракції "БПП" й президент Федерації футболу Андрій Павелко спростував інформацію та переконував, що масового вильоту парламентарів чартерним рейсом до Франції на матч Україна - Північна Ірландія в рамках Євро-2016 не буде, проте достатньої кількості нардепів для роботи у залі таки не виявилося. 

Нагадаємо, збірна України провалила Євро-2016: із трьома поразками, без забитих голів та очок.

Павелко: не було ніякого депутатського літака

Павелко: не було ніякого депутатського літака

Повʼязані теми:

Наступна публікація