Не побоюся цих слів: ми лайно - головний тренер команди Першої ліги

Не побоюся цих слів: ми лайно - головний тренер команди Першої ліги

Фото: YouTube

Керманич досить оригінально прокоментував виступ своїх гравців.

Головний тренер харківського "Геліоса" Сергій Сизихін залишився дуже незадоволений виступом своїх підопічних у грі 22-го туру Першої ліги чемпіонату України проти "Черкаського Дніпра".

Слід зазначити, що гості є відвертими аутсайдерами у турнірній таблиці, у той час, як "Геліос", у разі перемоги в цій грі, міг посісти перед зимовою перервою 4 місце.

Може саме розташування обох колективів й підштовхнули керманича харків'ян на такий відвертий коментар.

"По сьогоднішній грі можу сказати тільки одне. Напевно, не побоюся цих слів: ми лайно. Інших слів у мене немає. Були провальні ігри, тому що футболісти, які виходили на футбольне поле, не виконували вимог. Знову ж таки, повторюся, може бути, їм було мало часу, щоб зрозуміти, що ми вимагали. Десь пройшли не настільки рівно, але все-таки чіплялися за високі місця.

Особисто я і тренерський штаб зробили все можливе для хлопців. Останнім часом я дуже часто, дуже багато спілкувався з нашим президентом Олександром Матвійовичем. Він зробив для хлопців все. Зараз був переламний момент, коли у нас ще були шанси боротися за поставлені завдання. Але, на жаль, сьогоднішня гра ... Чесно кажучи, я навіть не можу підібрати слова. Напевно, мене просто сплавили. Тобто, мене і тренерський штаб", - цитує слова Сизихіна офіційний сайт "Геліоса".

Після 22 матчів в активі "Геліоса" 40 балів та 6 місце.

Повʼязані теми:

Наступна публікація