"Нефартовий" та ізраїльтянин: стали відомі судді, які працюватимуть на матчах "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи

"Нефартовий" та ізраїльтянин: стали відомі судді, які працюватимуть на матчах "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи

Фото: twitter.com

Ці арбітри вже дуже добре знають український футбол.

УЄФА оголосила суддівські бригади арбітрів, які обслуговуватимуть матчі київського "Динамо" та луганської "Зорі" у рамках 3-го туру групової стадії Ліги Європи.

Так, на матчі між киянами та швейцарським "Янг Бойз" буде працювати фінський суддя Матіас Гестраніус. Допомагатимуть йому Жан-Петер Аравірта та Мікко Алакаре. Додаткові арбітри - Анті Мунукка та Денніс Антамо. Четвертий суддя - Юкка Хонканен.

Слід зазначити, що цей 39-річний арбітр вже обслуговував матчі за участі наших команд: у 2014 році, харківський "Металіст" поступився на виїзді турецькому "Трабзонспору" 1:3.

Друга зустріч між українським клубом та Гестраніусом припала на листопад 2015 року: він судив гру між французьким "Сент-Етьєном" та "Дніпром". Цей поєдинок завершився розгромною поразкою українців із рахунком 0:3.

Нагадаємо, що гра між "Динамо" та "Янг Бойз" відбудеться 19-го жовтня 2017 року. Початок гри о 22:05 за київським часом. Після двох турів в активі команди Олександра Хацкевича 6 балів та 1 позиція. "Янг Бойз", у свою чергу, має 2 очки та розташовується на 2 місці.

Що стосується "Зорі" то на їхньому матчі проти німецької "Герти" працюватиме ізраїльтянин Ліран Ліані. Його асистентами будут - Давід Бітон та Давід Шимон. Додаткові арбітри - Ерец Папір та Менаше Мансія. Четвертий суддя - Рой Хассан.

Ліані відсудив вже 4 гри за участі українських команд - двічі він був головним арбітром на матчах київського "Динамо", один раз обслуговував гру полтавської "Ворскли" та судив поєдинок національної збірної України. Статистика цих ігор - 3 перемоги та 1 поразка.

Матч між "Зорею" та "Гертою" відбудеться 19-го жовтня. Початок о 20:00. Наразі, команда Юрія Вернидуба посідає 2 місце із 3 балами у своєму активі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація