Нова команда Ярмоленка готує бойову "банду". Як "Вест Хем" підсилюється перед новим сезоном АПЛ

Нова команда Ярмоленка готує бойову "банду". Як "Вест Хем" підсилюється перед новим сезоном АПЛ

Фото: skysports.com

"Молотобійці" можуть оновити свій склад 9 гравцями.

"Вест Хем" суттєво вирішив підсилитися перед новим сезоном англійської Прем'єр-ліги.

У літнє трансферне вікно лондонська команда вже підписала контракти з Джеком Вілширом (безкоштовно), захисниками Раяном Фредеріксом (безкоштовно), Ісса Діопом (22 мільйона фунтів, "Тулуза") та воротарем Лукашем Фабьяньскі (7 мільйонів фунтів, "Суонсі").

Окрім того, "Вест Хем" оголосив про підписання контракту з українцем Андрієм Ярмоленком, який перебрався до Англії з дортмундської "Боруссії".

Минулого сезону лондонці змінили тренера після невдалого старту в АПЛ. У листопаді 2017 замість хорвата Славена Біліча, з яким клуб лише двічі переміг в 11 іграх, прийшов Девід Мойєс. Проте шотландець не зумів вразити керівництво "молотобійців" - клуб у підсумку посів 13 місце у турнірній таблиці АПЛ.

У травні ж новим керманичем став Мануель Пеллегріні. Чилієць з 2013 до 2016 року тренував "Манчестер Сіті" і привів клуб до чемпіонства і двох Кубків ліги.

На цьому трансфери "Вест Хема" не закінчуються - у ЗМІ поширюється інформація про можливі переходи центрального захисника "Барселони" Йєррі Міни, на якого також має плани "Евертон".

Також ведуться переговори про перехід півзахисника "Лаціо" Феліпе Андерсона. Клуб вже домовився про трансфер захисника "Корінтіанса" Фабіана Бальбуени. І торгується зі "Спортингом" за хавбека Бруну Фернандеша.​

Нагадаємо, що "Вест Хем" відкриє новий сезон АПЛ поєдинком з "Ліверпулем".

Повʼязані теми:

Наступна публікація