Нойштедтер: зараз нічого не зрозуміло зі збірною України

Нойштедтер: зараз нічого не зрозуміло зі збірною України

Роман Нойштедтер / Фото: sportbest.net

Роман Нойштедтер повідав, що вже намагається не думати про його ситуацію зі збірною України.

Півзахисник менхенгладбахської "Боруссії" Роман Нойштедтер заявив, що ніхто з представників збірної України не говорив йому про те, чи хочуть бачити його у команді.

- Розмови про збірну залишилися тільки розмовами. Ніхто зі мною не сконтактовувався, ніхто не розмовляв про це. Тому у мене немає підстав говорити про збірну.

- Хіба до вас не телефонував помічник головного тренера збірної України Адрій Баль?
- Так, телефонував. Він запитав чи не хотів би я грати за збірну України. Я відповів: "так, хотів би". От і все, більше на цю тему зі мною ніхто не спілкувався.

- У Києві ваш батько не зустрічався із керівництвом ФФУ?
- Ні, такої зустрічі ніколи не було.

- Олег Блохін про це заявляв...
- Мій тато справді не так давно був в Києві. Але він там був по своїх справах – проходив тренерські курси для отримання тренерського PRO-диплому. Жодних зустрічей стосовно мене він не проводив, ніхто у нього не питав чи хочу я грати за збірну України. Взагалі дивно, що вони говорять про зустріч із моїм батьком. При бажанні представники Федерації можуть до мене зателефонувати, усе з'ясувати і сказати, що я повинен робити далі. Мені повинні сказати, як я маю отримати паспорт, що ще повинен зробити для того, щоби грати за збірну України. Тоді я би щось знав. А так, таких дзвінків не було. Тому про збірну України нічого не можу сказати. Про мене ніхто не питав, не говорив, що хочуть мене бачити у збірній України. Тому намагаюся про це не думати.

- Дивна якась ситуація. Олег Блохін сказав, що цим питанням займуться юристи, пройшло близько місяця, а насправді ніхто нічого не робить...
- Так... Коли спілкувався із Андрієм Балем, він мене запевнив, що Федерація вивчатиме ситуацію із моїм паспортом і вони будуть зі мною зв'язуватися. Але нічого такого не сталося. В ЗМІ була інформація, що тренери збірної хочуть, аби я грав у їхній команді. Нічого зараз не зрозуміло, ситуація не визначена.

Читайте також:

Блохін: збірна України не вдарить в бруд обличчям на Євро-2012

Тимощук назвав головні козирі збірної України

Збірна України отримала форму, в якій зіграє на Євро-2012

Повʼязані теми:

Наступна публікація