Офіційно: Ротань став гравцем "Динамо"

Офіційно: Ротань став гравцем "Динамо"

Офіційно: Ротань став гравцем "Динамо"

Фото: ФК Динамо Київ

Півзахисник повернувся до клубу, за який виступав майже десять років тому. 

Київське "Динамо" підписало контракт із капітаном національної збірної України Русланом Ротанем. Про це у п'ятницю, 12 січня, повідомив офіційний сайт "біло-синіх".  Угода з 36-річним півзахисником розрахована до завершення поточного сезону.

"Мені дуже приємно знову бути в такому великому клубі. Не хочу багато говорити - краще покажу ділом на футбольному полі. Буду намагатися принести користь "Динамо" і вирішити поставлені завдання, що від мене і потрібно. Сподіваюся, усе вийде, і всі залишаться задоволені", - прокоментув гравець своє повернення.

Нагадаємо, Ротань уже виступав за "Динамо" протягом двох із половиною років. Вперше він перейшов у київський клуб з "Дніпра" напередодні сезону 2005/2006. За час виступів за "Динамо" Ротань провів 49 матчів у чемпіонаті України (забив 5 м’ячів), 8 матчів у єврокубках (2 м’ячі), а також 8 матчів у рамках розіграшу Кубка України (1 гол).

Разом із півзахисником "Динамо" здобуло одне чемпіонство, два Кубка України і два Суперкубка України. Київський клуб Ротань залишив рівно 10 років тому, 12 січня 2008 року, повернувшись до "Дніпра", у складі якого провів свій перший матч у вищій лізі чемпіонату України (7 листопада 1999 року, матч "Дніпро" — "Кривбас" — 1:0). За клуб з Дніпра півзахисник виступав у періоди з 1999 до 2005 та з 2008 до 2017 року – найбільший етап своєї професійної кар’єри. 

Останні півроку провів у чеській "Славії".

Ротань: Наступний цикл буде визначальним для збірної

Ротань: Наступний цикл буде визначальним для збірної

Повʼязані теми:

Наступна публікація