"Олімпік" розібрався на виїзді з дебютантом УПЛ та увірвався до топ-6

"Олімпік" розібрався на виїзді з дебютантом УПЛ та увірвався до топ-6

Фото: ФК Олімпік

Команда Романа Санжара здобула третю перемогу в чемпіонаті.

Донецький "Олімпік" у рамках 9 туру української Прем'єр-ліги впорався на виїзді з київським "Арсеналом" з рахунком 2:1.

Вже на 16 хвилині протистояння донеччани зуміли відкрити рахунок у цій зустрічі - Сергій Вакуленко після передачі від Віталія Балашова вивів свою команду вперед у цьому протистоянні.

На 42 хвилині гості могли подвоювати свою перевагу, проте м'яч після удару від Павла Ксьонза влучив у стійку воріт "канонірів". Зазначимо, що у цьому моменті результативну передачу на свій рахунок міг записати Віталій Кольцов.

На 58 хвилині кияни відновили паритет у грі. Сергій Гринь, отримавши передачу у виконанні Стефана Євтоскі, пробив точно за призначенням.

Утім, за шість хвилин "Олімпік" знову вийшов вперед у цій зустрічі. Дмитро Гришко вдало замкнув пас з кутового від партнера по команді. Цікаво, що на 76 хвилині команда Романа Санжара могла втретє забивати у ворота "Арсенала", проте Сергій Вакуленко не зумів реалізувати пенальті. М'яч після його удару влучив у поперечину.

На 82 хвилині "Олімпік" все ж досяг свого та забив третій гол у ворота господарів. Максим Дегтярьов, який посилив гру команди з лави для запасних, спокійно переграв голкіпера столичної команди та встановив таким чином остаточний рахунок на табло.

Після цієї перемоги донеччани набрали 12 балів та увірвалися до першої шістки. Зараз "Олімпік" посідає п'яту сходинку. "Арсенал", своєю чергою, залишився з 4 очками на 12 позиції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація