Олімпійська чемпіонка Ріо звинуватила екс-лікаря збірної США в сексуальних домаганнях

Олімпійська чемпіонка Ріо звинуватила екс-лікаря збірної США в сексуальних домаганнях

Фото: twitter.com/NBCOlympicTalk

Американська гімнастка опублікувала відверте зізнання.

Чотириразова чемпіонка Олімпійських Ігор в Ріо зі спортивної гімнастики американка Сімона Байлс заявила, що стала жертвою сексуальних домагань з боку колишнього лікаря збірної США Ларрі Нассара.

Спортсменка опублікувала свої зізнання на сторінці в соцмережі.

"Більшість знають мене як щасливу, сміхотливу і енергійну дівчину. Але останнім часом я почувалася трохи надламаною, і чим більше я намагалася заглушити голос у своїй голові, тим голосніше він звучав. Я більше не боюся розповісти свою історію. Я теж є однією з багатьох спортсменок, які піддалися сексуальному насильству з боку Ларрі Нассара.

Нам слід з'ясувати, чому це могло тривати так довго і з такою великою кількістю з нас. Нам потрібно гарантувати, що нічого подібного більше не станеться", – написала Байлз.

Зазначимо, 54-річний Нассар під час суду штату Мічіган зізнався в домаганнях до молодих спортсменок та був засуджений до 60-ти років в’язниці за зберігання дитячої порнографії. Його звинуватили більше 130 спортсменок. На суді потерпілі розповіли, що Нассар здійснював з ними неналежні дії сексуального характеру в той час, коли оглядав їх на предмет травм.

Нагадаємо, раніше дворазова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики українка Тетяна Гуцу заявила про зґвалтування білоруським гімнастом Віталієм Щербом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація