Оригінальність зашкалює. Найгірші оголошення футбольних трансферів у Twitter

Оригінальність зашкалює. Найгірші оголошення футбольних трансферів у Twitter

Фото: ФК Бешикташ

Далеко не всі клуби вміють яскраво представити свого нового виконавця.

Деякі європейські колективи вже змагалися у тому, хто найкраще представить свого новачка. Тепер, настала черга команд, які у цьому ділі далеко не майстри.

Почнемо наш хіт-парад найгірших представлень гравців із турецького "Бешикташу", який в одному відеоролику намагається здійснити презентацію відразу двох новачків - Пепе та Негредо.

Спочатку футболіст чинного чемпіона Туреччини Рікарду Куарежма закликає Пепе перейти до стану "орлів" за допомогою фрази - "Come to Besiktas" ("приїзджай до Бешикташу"). Через декілька миттєвостей, вже Пепе агітує Негредо поповнити склад команди теж цією фразою.

Тепер ми переїзджаємо до Іспанії, а саме до Севільї, де однойменний клуб представив нового-старого гравця Хесуса Наваса. Трилер від "Севільї". Хесуса Наваса викрали та силоміць привезли на "Месталью". "Тепер він – наш" – саме так оголосив клуб про трансфер гравця.

Ось про це представлення ми вже повідомляли. Проте, пропонуємо згадати вам його ще раз. Італійська "Рома" презентує чеського новачка Патрика Шика. У цьому відео є все, починаючи від мавпи та закінчуючи відомою співачкою.

Далі пропонується вашій увазі представлення центрального захисника Антоніо Рюдігера, який цього літа перейшов до складу лондонського "Челсі".

І нарешті представлення Джоша Таймана, який, сидячи за комп'ютером, бачить, як його підписує у twitter "Сток Сіті".

Ось такі вони, клуби, які виявляють всю свою оригінальність.

Повʼязані теми:

Наступна публікація