П'яні веселощі: четверо футболістів англійської команди у нетверезому стані викрали таксі

П'яні веселощі: четверо футболістів англійської команди у нетверезому стані викрали таксі

Фото: twitter.com/wba

Гравці вже принесли свої вибачення за цей випадок.

Футболісти англійського "Вест Бромвіча" Джонні Еванс, Гарет Баррі, Джейк Лівермор та Боаз Майхіль відзначилися дуже кумедним та водночас ганебним вчинком.

Під час зборів, що тривали в Іспанії, ці четверо гравців, будучи у нетверезому стані, вирішили дістатися до готелю, де мешкала їхня команда, за допомогою таксі. Щоправда, футболісти не стали чекати водія та, як наслідок, викрали автомобіль у якості особистого використання.

Як повідомляє The Telegraph, через деякий час поліція все ж повернула автівку її власнику, а самих футболістів правоохоронні органи допитали. "Вест Бромвіч" опублікував офіційну заву з підтвердженням інциденту та зазначив, що винні будуть покарані. Пізніше й самі футболісти принесли свої вибачення за цей прикрий випадок.

Окремо цю ситуацію прокоментував й головний тренер команди Алан Пард'ю.

"Все пішло не так, як хотілося. Ми вирушили до Барселони, щоб підготувати себе до подальшого забігу, але очевидно, що вийшло все далеко не ідеально. Гравці порушили комендантську годину і це неприйнятно. У цій ситуації відчуваю, що мене підвели. Того вечора у нас була комендантська година і вони її порушили. Все, що можу сказати з цього приводу. Клуб ясно дав зрозуміти, що хоче розслідувати ситуацію. І це вірно", - цитує слова керманича Sky Sports.

Зазначимо, що зараз "Вест Бромвіч" посідає останнє місце у турнірній таблиці чемпіонату Англії - в активі "дроздів" 20 балів після 27 зіграних поєдинків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація