Патріот України Ротань відмовив російському "Рубіну"

Патріот України Ротань відмовив російському "Рубіну"

Ротань не гратиме в Росії / Фото: fcdnipro.ua

Хавбек збірної України заявив, що перехід в "Рубін" був би недоречним.

Екс-капітан дніпропетровського "Дніпра" Руслан Ротань заявив, що не перейде у казанський "Рубін".

"Хочу заспокоїти громадськість: я не підписував контракт з "Рубіном". З керівництвом і головним тренером казанської команди я поговорив, і вдячний їм за розуміння - в сьогоднішній ситуації, яка склалася в житті наших країн, мій перехід виглядає недоречним.

"Рубін" пропонував викупити мій контракт ще взимку, а "Дніпро" залишив право прийняття рішення за мною. Я вибрав боротьбу за чемпіонство в Україні і перспективи в Лізі Європи, а вже до літа ми збиралися відновити переговори.

А вболівальники поквапилися з висновками. Я не підписував контракт з "Рубіном", але вже був звинувачений в тому, чого не зробив. Рвачем я ніколи не був і зрадником батьківщини - теж. Сподіваюся, тепер це зрозуміло.

Єдине, що точно можу сказати - зараз перехід в російський клуб буде виглядати зовсім неправильно", - пояснив Ротань.

Також Руслан заявив, що в Інтернеті з'явилося багато неправдивої інформації від його імені.

"Одна справа - домисли, чутки, плітки, фантазії. Зовсім інша - коли неправду публікували від мого імені. Хочу заявити, що в Instagram у мене немає і не було аккаунта. У соцмережах я присутній, але тільки в Facebook. Якщо чесно - розчарувався в людях, які вчора носили на руках і звеличували, а сьогодні почали змішувати мене з брудом, не вникаючи в суть проблеми", - підсумував Ротань.

Нагадаємо, у Ротаня закінчився контракт з "Дніпром", а переговори щодо нової угоди не увінчалися успіхом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація