Переможець ЧС-1986 про Мессі: хто він, чорт забирай, такий, щоб не бігати

Переможець ЧС-1986 про Мессі: хто він, чорт забирай, такий, щоб не бігати

Фото: Reuters

Черговий футболіст розкритикував Ліонеля.

Переможець Чемпіонату світу 1986 року аргентинець Ектор Енріке розкритикував лідер "альбіселесте" Ліонеля Мессі.

На його думку, Мессі не достатньо викладається на іграх Мундіалю. Також Енріке порівняв Лео з Дієго Марадоною, який раніше також розкритикував нападника іспанської "Барселони".

"Перше, про що всі говорять, мовляв, стежте за тим, як ви обходитесь з гравцями. А хто вони такі? Хто Мессі, чорт забирай, такий, щоб не бігати? Хто Марадона, щоб не бігати? Ставлення до справи, повна віддача, гордість, що ти одягаєш цю футболку - це понад усе.

Марадона був нашим відображенням, він не дозволяв нам опускати руки, він бігав більше, ніж будь-хто інший, і дратувався більше за всіх. Він отримував м'яч, його били по ногах, він вставав і біг далі. Ми бачили це і розуміли, що ми повинні триматися разом. Я не розумію, що зараз відбувається. Гравці - розбалувані діти. Якби я був партнером Мессі, я б підійшов до нього і сказав: "Давай починай бігати, прокидайся!", - цитує слова Енріке Ole.

Чемпіон світу 1998 року у складі збірної Франції Мануель Петі вважає, що Мессі просто не вистачає лідерських якостей.

"Він - не лідер, подібний Роналду. Мессі - один з найкращих гравців світу, але повинен проявити лідерські якості. Йому треба прокинутися. Коли все йде добре, він дуже крутий, як у "Барселоні", а коли нічого не виходить, то він просто розчиняється на поле. Він не біжить, а ходить пішки і не турбується про м'ячі", - цитує слова Петі AS.

Нагадаємо, у нещодавній грі світової першості Аргентина зазнала розгромної поразки від Хорватії з рахунком 3:0. Що стосується Мессі, то він не забив ще жодного голу на ЧС-2018.

___________________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, зокрема режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, зокрема в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація