"Після футболу буду сидіти в барі і показувати наші фотографії": Марсело зворушливо попрощався з Роналду

"Після футболу буду сидіти в барі і показувати наші фотографії": Марсело зворушливо попрощався з Роналду

Фото: Reuters

Бразилець вирішив довести до сліз.

Лівий захисник мадридського "Реала" Марсело зворушливо попрощався з зірковим нападником Кріштіану Роналду, який перейшов до італійського "Ювентуса".

На своїй сторінці у Instagram бразилець написав листа, у якому подякував Роналду за спільні роки у складі Королівського клубу.

Зазначимо, що Марсело та Роналду є найкращими друзями.

"Присягаюся, я ніколи не міг подумати, що настане день нашого з тобою прощання. Однак, розумію, що в цьому житті немає нічого вічного. Сподіваюся, що ти будеш щасливий під час твоєї нової подорожі. Ми провели з тобою майже 10 років разом, це були 10 років радості, прекрасного футболу, перемог, поразок і прекрасних моментів.

"Я багато чому навчився у тебе. Твоя відданість - неймовірна річ, яку я коли-небудь бачив у спортсмена. Я буду дуже сумувати за нашими розмовами перед іграми, за твоїм ставленням до молодих гравців, за твоїм досвідом і любов'ю".

"Я пишаюся, що грав з тобою не тільки тому, що ти найкращий в своїй справі, а ще й тому, що ти прекрасна людина. Коли я завершу кар'єру, то буду сидіти в барі, випивати, розповідати історії і показувати наші фотографії", - сказав Марсело.

Нагадаємо, що "Ювентус" віддав за Роналду 105 мільйонів євро. Сам португалець зароблятиме у новій команді 30 мільйонів євро на рік. Кріштіану підписав контракт на чотири роки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація