Почесний чемпіон світу: Усик точно мене переможе, він розіб'є мені руки та обличчя

Почесний чемпіон світу: Усик точно мене переможе, він розіб'є мені руки та обличчя

Фото: instagram.com

Тим не менш, боксер хоче зустрітися у ринзі з українцем.

Почесний чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC Тоні Белью прокоментував можливий бій проти українця Олександра Усика.

Як зазначив британець, він налаштований зустрітися з Олександром лише у тому випадку, якщо він переможе росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

"Якщо все буде добре і я повернуся додому неушкодженим після бою з Хеєм 5-го травня, то хочу провести наступний поєдинок проти переможця World Boxing Super Series, за умови, що їм стане Олександр Усик. Усик збере всі пояси. Після того, як він розбереться з Гассієвим, звичайно, якщо він розбереться, тому що це складний бій. Після цього бою, зустріч зі мною є найбільшим поєдинком для нього.

Він є найкращим боксером, ніж я, але я впевнений, що потрясти його підборіддя реально, тому що він виглядає вразливим і надасть мені шанс. Він точно мене перебоксує, мої обличчя та руки будуть розбиті, але якщо я потраплю по ньому своїм лівим хуком, то покладу на настил", - цитує слова Белью Boxing Scene.

Нагадаємо, що бій Усик-Гассієв відбудеться 11-го травня 2018 року у Саудівській Аравії. Белью, у свою чергу, проведе наступний поєдинок 5-го травня проти Девіда Хея.

Повʼязані теми:

Наступна публікація