Поліція повернеться на футбольні стадіони

Поліція повернеться на футбольні стадіони

На українські футбольні стадіони повертаються охоронці порядку. / Фото: dumskaya.net/

Функціонери та правоохоронці домовилися про присутність "силовиків" на території спортивних споруд.

Правоохоронці повернуться на українські футбольні стадіони.

Таке рішення було прийнято 14 січня у будівлі Міністерства внутрішніх справ, де відбулася нарада за участю керівництва національної поліції України, федерації футболу України та Прем'єр-ліги.

"Під час засідання було досягнуто низки важливих домовленостей. Зокрема, Національна Поліція призначатиме співробітників з оперативних та слідчих підрозділів для взаємодії з фахівцями ФФУ при розгляді правопорушень у зв'язку з набранням чинності Закону України "Про запобігання впливу корупційних правопорушень на результати офіційних спортивних змагань".

Важливою віхою для забезпечення безпеки та громадського порядку до, під час та після проведення футбольних матчів стане залучення працівників Національної Поліції безпосередньо до території спортивних споруд.

Також учасники зустрічі прийняли рішення щодо створення робочої групи з представників Національної Поліції і ФФУ задля відпрацювання механізму взаємодії спотерів і співробітників по роботі з вболівальниками футбольних клубів/регіональних федерацій.", - йдеться на офіційному сайті ФФУ.

Нагадаємо, раніше про готовність повернути "силовиків" на стадіони заявляв президент "Динамо" Ігор Суркіс.

Наступна публікація