Поліція Рима гарантувала безпеку фанатам "Ліверпуля" після жахливого інциденту біля "Енфілду"

Поліція Рима гарантувала безпеку фанатам "Ліверпуля" після жахливого інциденту біля "Енфілду"

Фанатам "Роми" готують помсту / Фото: Reuters

Правоохоронці просять фанатів поводитися гідно.

Поліція Рима запевнила, що зможе забезпечити порядок в день матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між місцевою "Ромою" і "Ліверпулем".

Гра відбудеться 2 травня о 21:45.

Після заворушень, які влаштували фанати римлян в Ліверпулі, була проведена спеціальна зустріч представників клубів та міської влади Рима.

"Ми цілком можемо гарантувати безпеку всіх уболівальників.  Під час римського марафону у нас було ще більше гостей, в дні Дербі делла Капітале між "Ромою" та "Лаціо" обстановка не менш напружена, але ми справляємося .

Ми гарантуємо безпеку всім фанам "Ліверпуля", якщо вони будуть дотримуватися правил. Ми не вимагаємо нічого особливого – поводитися гідно, мати при собі посвідчення особи державного зразка, а для тих, хто має намір потрапити на стадіон, квиток", - заявив представник служби охорони порядку Джорджо Лучіані в інтерв'ю ВВС.

Раніше ЗМІ повідомляли, що близько тисячі ліверпульських ультрас, деякі з яких внесені до "чорного списку" англійської поліції, мають намір вирушити в Рим з метою помститися за жорстоко побитого фаната, який перебуває у комі.

Нагадаємо, у першому матчі "Ліверпуль" переміг з рахунком 5:2.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація