"Полтава" несподівано розгромила "Чорноморець" та вийшла до Прем'єр-ліги-2018/19

"Полтава" несподівано розгромила "Чорноморець" та вийшла до Прем'єр-ліги-2018/19

Фото: ФК Полтава

Усе вирішилося у додатковий час.

"Полтава" у рамках матчу-відповіді стикових поєдинків за право зіграти в УПЛ розібралася вдома з одеським "Чорноморцем" з рахунком 3:0.

Перемогу господарям приніс хет-трик у виконанні форварда "городян" Максима Дегтярьова. Спочатку він вдало замкнув передачу з флангу від партнера по команді. Сталося це на 67 хвилині зустрічі. Цікаве те, що лише хвилину тому він з'явився на заміну.

Другий гол нападник "Полтави" спорудив вже у додатковий час - Дегтярьов один в один переграв суперника та відправив м'яч точно у кут голкіпера "моряків". Цей м'яч було забито на 105 хвилині.

Гості догравали цю зустріч вдесятьох - Юрій Романюк на 110 хвилині отримав від головного арбітра другу жовту картку через зрив небезпечної атаки суперника.

Добив суперника Дегтярьов на 113 хвилині матчу - Максим з середньої дистанції в один дотик переправив м'яч до сітки воріт, встановивши остаточний рахунок на табло.

Зазначимо, що перша дуель між цими колективами завершилася мінімальною перемогою одеситів з рахунком 1:0.

Таким чином, перегравши "Чорноморець", "Полтава" із загальним рахунком 3:1 переграла "моряків" та забезпечила собі участь у наступному сезоні чемпіонату України. Цікаве те, що тепер глядачі УПЛ побачать дербі Полтави між однойменним клубом та "Ворсклою", яка у цьому сезоні зуміла стати володарем бронзових нагород.

Повʼязані теми:

Наступна публікація