Помічник Реброва пояснив, чому йде з "Динамо"

Помічник Реброва пояснив, чому йде з "Динамо"

Ріанчо ще має час, щоб передумати. / Фото: Динамо Киев от Шурика

Рауль Ріанчо заявив, що вичавив з команди все, що міг.

Іспанський асистент головного тренера київського "Динамо" Рауль Ріанчо розповів, чому залишає чемпіонів України.

"Я спілкувався з президентом клубу Ігорем Суркісом. У нас відбулася дуже тепла бесіда, в кінці якої ми потиснули один одному руки. Я дуже вдячний президенту і Сергію Реброву за нашу співпрацю. Наша розмова закінчилася на тому, що мені дали подумати. Так що, повторюся, до 30 червня я в клубі. Про те, що буде далі, я поки сказати не можу. 

Звичайно, я попрощався з усіма гравцями. Сказав їм, що якщо я залишуся в команді, то це буде чудово. Якщо ні - то ні. У будь-якому випадку вони знають, що у них є дуже хороший друг в Іспанії, до якого вони завжди можуть звернутися з будь-якого питання.

Коли я працюю з командою, моя основна мета - вичавити з гравців максимум. Тому, коли я досягаю цієї мети, так би мовити, "вичавлюю" з футболістів по повній, у мене виникає якесь бажання піти.

Я бачу, що не можу, напевно, вичавити більший максимум з гравців "Динамо" ніж той, який я вже вичавив, тому я і кажу про своє рішення. Я дякую президенту. Я міг би підписати новий контракт, який мені пропонують, але я не хочу. Краще я не буду його підписувати", - розповів Рауль.

Нагадаємо, що одразу 6 гравців "Динамо" отримали виклик до національної збірної України.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація