Португальські пристрасті: президент "Реала" та агент Роналду провели екстрену нараду щодо Кріштіану

Португальські пристрасті: президент "Реала" та агент Роналду провели екстрену нараду щодо Кріштіану

Фото: Reuters

Інші стверджують, що гравець вже підписав контракт з "Ювентусом".

Президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес та агент Кріштіану Роналду Жорже Мендеш провели нараду щодо трансферу португальця.

За інформацією Marca, вони обговорили майбутнє форварда у складі "вершкових". Утім, зазначається, що Роналду навряд чи залишиться у Королівському клубі.

Перес хоче якомога швидше вирішити цю проблему. Уся річ в тому, що президент мадридців не стримав обіцянки щодо підвищення зарплати для футболіста. У зв'язку з цим Роналду тепер хоче покинути "Реал". Окрім того, Кріштіану відчуває себе непотрібним у клубі.

Раніше була інформація, що найвірогіднішим місцем продовження кар'єри Роналду є італійський "Ювентус". Туринці запропонували за цей перехід 100 мільйонів євро, а сам Кріштіану вже дав згоду на цей трансфер.

Цікаво, що ця сума засмутила португальця, який вважає, що він коштує дорожче.

Більш того, колишній директор "старої синьйори" Лучано Моджи стверджує, що Роналду пройшов медогляд та вже підписав контракт з чинним чемпіоном Італії.

"Роналду пройшов медогляд в Мюнхені. Упевнений, що він вже підписав контракт з "Ювентусом". Я так вважаю після розмов з кількома важливими людьми", - сказав Моджи в ефірі італійського телеканалу Tele7Gold.

Нагадаємо, що Роналду перейшов до "Реала" у 2009 році з англійського "Манчестер Юнайтед". У 438 матчах він відзначився шалені 450 разів. Контракт Кріштіану з клубом розрахований до середини 2021 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація