Поставити крапки над "і". Віталій Кличко не проти бою-реваншу брата з Джошуа

Поставити крапки над "і". Віталій Кличко не проти бою-реваншу брата з Джошуа

Фото: k2ukraine.com

Колишній боксер підтримає брата, якщо той буде мотивованим на перемогу.

Екс-чемпіон світу з боксу Віталій Кличко розповів "Сніданку з 1+1" про можливість бою-реваншу брата Володимира з британцем Ентоні Джошуа.

28 квітня Джошуа переміг Кличка технічним нокаутом в одинадцятому раунді і об'єднав чемпіонські пояси у надважкій вазі – WBA, IBO, IBF.

Віталій заявив, що підтримає будь-яке рішення брата, проте внутрішньо хоче, щоб він поставив крапки над "і".

"Можете собі уявити: щодня протягом 25 років ти приходиш у зал. А бій – це такий десерт. Ти повинен навантажувати себе – це іспит. Тренування, підготовка… Двічі-тричі на день тренуватися. Хтось може піти в ресторан, хтось – відпочивати, а у тебе є режим і повинен щодня готуватися. Потім бачиш такі бої. Людина втомлюється і не можливо це робити все своє життя.

Якщо Володимир матиме мотивацію, і скаже собі "я вийду на бій і зроблю все можливе, щоб виграти і це буде бій мого життя, щоб перемогти Джошуа". Я завжди підтримаю свого брата.

Чи я за реванш? Це дуже складне запитання. Якщо так просто виходити заради бою – я не хочу. Якщо він скаже "я зроблю все, щоб виграти цей бій" – завжди буду його підтримувати.

Мотивація повинна бути однозначно: вийти і поставити крапки над "і". Яке рішення прийме Володимир – я його підтримаю. Якщо брат не буде готовий, я скажу, що не хочу цього бою. Але внутрішньо я за те, щоб він вийшов і поставив крапки над "і", - поділився Кличко-старший.

Нагадаємо, у контракті на бій є пункт про реванш. Джошуа вже заявив, що готовий битися з Кличком ще раз і у будь-якій країні.

Віталій Кличко натякнув на можливість бою-реваншу брата Володимира із Ентоні Джошуа

Віталій Кличко натякнув на можливість бою-реваншу брата Володимира із Ентоні Джошуа

Повʼязані теми:

Наступна публікація