Поєдинки "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи судитимуть нефартові арбітри

Поєдинки "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи судитимуть нефартові арбітри

Поєдинки "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи судитимуть нефартові арбітри

Стали відомі рефері на матчі українських команд у єврокубку.

Зустрічі 6-го туру групової стадії Ліги Європи за участю київського "Динамо" та луганської "Зорі" обслуговуватимуть польські і французькі бригади арбітрів відповідно.

Поєдинок киян проти сербського "Партизана" довірили Павлу Гілю, який є арбітром ФІФА з 2009 року. Його асистентами будуть - Конрад Сапела та Марцін Борковські. Додаткові рефері - Ярослав Пшибіл та Петр Ласік. Четвертий суддя матчу - Адам Купсік. Делегат УЄФА - Майк Фостер (Англія).

Цікавий той факт, що Гіль вже працював на грі "Динамо" у цьому сезоні - було це на матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти швейцарського "Янг Бойза", який команда Олександра Хацкевича у підсумку програла з рахунком 0:2 та покинула турнір. Нагадаємо, що гра між "Динамо" та "Партизаном" розпочнеться 7-го грудня 2017 року о 20:00 за київським часом.

Що стосується матчу "Зорі" та іспанського "Атлетика", то тут головним арбітром був призначений француз Руді Буке. Його асистентами будуть - Гійом Дебар та Фредерік Кано. Додаткові рефері - Аморі Делерю та Франсуа Летекс'єр. Четвертий арбітр - Сіріл Грінгоре. Делегат УЄФА - Адріан Іксарі (Молдова).

Саме Буке обслуговував поєдинок донецького "Шахтаря" та все того ж "Янг Бойза" у минулорічному розіграші Ліги чемпіонів. Та гра завершилася поразкою "гірників" з рахунком 0:2. Окрім того, він працював на зустрічі групової стадії ЛЧ між "Шахтарем" та португальським "Порту" (1:1) у сезоні 2014/15.

Матч між "Зорею" та "Атлетиком" відбудеться 7-го грудня 2017 року. Початок протистояння о 22:05 за київським часом.

"Динамо" вже гарантувало собі участь у наступній стадії Ліги Європи. "Зоря", у свою чергу, аби потрапити до 1/16 фіналу, повинна лише обігрувати баскський колектив.

Повʼязані теми:

Наступна публікація