Поєдинок Кличко – Джошуа названо найкращим в поточному році

Поєдинок Кличко – Джошуа названо найкращим в поточному році

Джошуа переміг Кличка технічним нокаутом в 11-му раунді / Фото: Reuters

Проведено проміжні підсумки боксерського року.

Бій між чемпіоном світу за версіями WBA, IBO і IBF в суперважкій вазі британцем Ентоні Джошуа і екс-чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком визнали "Найращим боєм поточного року".

Портал Boxingnews24.com вирішив підбити проміжні підсумки року і "вручити" свої нагороди. Так, в номінації "бій року" переміг поєдинок Джошуа і Кличко.

"Цей бій перевершив всі очікування. Попередній бій Кличко, програний Тайсону Ф'юрі, був справедливо усіма висміяний, як один з найбільш нудних боїв, який відбувся в боксі в останні роки.

Але бій з Джошуа знову повернув українця на вершину поваги до нього. У п'ятому раунді Кличко впав на настил після комбінації Джошуа, але він не тільки зумів "вижити" після нокдауну, але і переломити хід подій, а в шостому раунді вже Кличко відправив у нокдаун Джошуа.

Майже 90 тисяч уболівальників, відмінне вистава від обох боксерів, обидва падають в нокдаун і повертаються, щоб заявити про свої претензії на звання найкращого надваговика на планеті, і аперкот, який запам'ятався усім на довгі роки. У цьому бою було все, про що може мріяти справжній поціновувач боксу", - повідомляється в описі поєдинку.

Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 квітня на стадіоні "Вемблі" українець в 11 раунді достроково програв Джошуа. У цьому поєдинку на кону стояли чемпіонські пояси за версіями IBF, IBO і WBA.

Повʼязані теми:

Наступна публікація