Промоутер Повєткіна: бої Кличків з "мішками" – це обдурювання

Промоутер Повєткіна: бої  Кличків з "мішками" – це обдурювання

Промоутер Повєткіна напрошується на бій з Володею / Фото: AFP

Калле Зауерланд наголосив, що Кличко-молодший має зустрітися з Повєткіним не пізніше початку наступного року.

Промоутер регулярного чемпіона світу WBA у надважкій вазі Олександра Повєткіна Калле Зауерланд розкритикував братів Кличків за вибір суперників. І наголосив, що Володимир Кличко повинен битися з "Російським Витязем".

"У суботу, на жаль, я подивився бій Кличка проти Тоні Томпсона, у якого не було шансів. Від обов'язкового претендента слід очікувати більшого.

Втім, в даному випадку менеджери Кличка не винні. Це був обов'язковий захист. Хоча підбір колишніх і майбутніх суперників братів - це ...

Протягом двох років Повєткін займає перше місце після Кличка в незалежних рейтингах і списку найкращих боксерів журналу The Ring. Проте шанс на чемпіонські бої отримують люди на зразок Жана-Марка Мормека, Маннуеля Чарр або Томпсона.

Вони заслуговують бій за чемпіонський титул? Ні! Бої з "мішками" - обдурювання. Клички повинні припинити базікання про відсутність справжніх суперників. Повєткін готовий до зустрічі з Кличком. Як і Кубрат Пулєв. Вони можуть хоч зараз вийти на бій з братами", - наголосив Зауерланд.

За його словами, пропозиції Повєткіну не надходять, бо він для Кличка – найбільш неприємний з усіх можливих суперників.

"Проте факт залишається фактом: суперчемпіон WBA Кличко повинен зустрітися з Повєткіним не пізніше початку наступного року.

Клички потребують вирішення цих завдань. Неможливо, щоб в якості опонентів підбиралися чоловіки похилого віку, недосвідчені молодики, або ж бійці за ознакою високого зросту на кшталт британців Девіда Прайса і Тайсона Ф'юрі", - додав Зауерланд.

Нагадаємо, що Повєткін повинен був двічі зустрічатися з Володимиром Кличко, однак обидва рази поєдинок скасовувався. В 2008 році - через травму ноги росіянина, а в 2010-му - за рішенням тренера Олександа - Тедді Атласа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація