ПСЖ без Неймара познущався над суперником та здобув десяту перемогу в десяти матчах Ліги 1

ПСЖ без Неймара познущався над суперником та здобув десяту перемогу в десяти матчах Ліги 1

Фото: Reuters

Парижани взагалі не мають конкурентів у чемпіонаті.

ПСЖ без проблем розібрався з "Ам'єном" у грі 10 туру Ліги 1 з рахунком 5:0.

Підопічні Томаса Тухеля закрили усі питання щодо переможця цієї дуелі ще в першій половині зустрічі. Спочатку захисник "принців" Маркіньос вдало замкнув передачу від Анхеля Ді Марії. Це взяття воріт сталося на 12 хвилині.

За три хвилини до кінця першого тайму господарі подвоїли свою перевагу. Адрієн Рабьо головою переправив ігровий знаряд точно за призначенням після пасу від усе того ж таки Ді Марії.

Фото: Reuters

Третій гол у цій зустрічі оформив Юліан Дракслер - німець на 80 хвилині вдало розібрався на другому поверсі та переправив м'яч точно за призначенням.

Продовжив побиття суперника юний вундеркінд Кіліан Мбаппе. Форвард господарів за дві хвилині після м'яча Дракслера відзначився у воротах опонента після пасу від Мусси Діабі. На 87 хвилині Діабі виступив вже як бомбардир, встановивши таким чином остаточний рахунок на табло.

Фото: Reuters

Зазначимо, що гру з "Ам'єном" пропустила низка важливих виконавців ПСЖ. Зокрема, до заявки на цю зустріч не був включений лідер команди - Неймар. Також керманич парижан перед важливою битвою в Лізі чемпіонів (з "Наполі", 24 жовтня, прим.) вирішив надати відпочинок захисникам Тома Меньє та Тьягу Сілві.

Таким чином, перегравши опонента, ПСЖ здобув вже 30 балів з 30 можливих у внутрішній першості. Відрив від найближчого переслідувача, яким є "Лілль", складає цілих 11 очок. "Ам'єн", своєю чергою, залишився з 10 балами на 14 позиції.

Нещодавно повідомлялося, що Неймар хоче отримати від іспанської "Барселони" 26 мільйонів євро.

Повʼязані теми:

Наступна публікація