"Реал" без Роналду розтрощив "Сельту" та продовжив гонитву за сріблом чемпіонату

"Реал" без Роналду розтрощив "Сельту" та продовжив гонитву за сріблом чемпіонату

Фото: Reuters

"Вершкові" вирішили усі питання ще у першому таймі.

Мадридський "Реал" у рамках 37 туру чемпіонату Іспанії не залишив жодних шансів "Сельті", розгромивши їх з рахунком 6:0.

Усе в цій зустрічі було зрозуміло вже після першої половини протистояння, коли голи у виконанні Іско (32) та дубль Гарета Бейла (13, 30) зробили рахунок на табло стадіону "Сантьягу Бернабеу" 3:0 на користь підопічних Зінедіна Зідана.

У другому таймі також не сталося жодних несподіванок. "Реал" ще тричі відвантажив м'яч у ворота бідолашного голкіпера гостей. Ашраф Хакімі (52), Серхі Гомес (автогол, 74) та Тоні Кроос (81) засмутили воротаря "Сельти", завершивши таким чином побиття "кельтів".

Фото: Reuters

Зазначимо, що цей поєдинок пропускав лідер Королівського клубу Кріштіану Роналду, який отримав від тренерського штабу відпочинок після отриманої травми.

Після цієї перемоги "вершкові" тепер мають у своєму активі 75 балів. "Атлетіко", який йде на 2 сходинці, має на три очки більше. Аби гарантувати собі другу позицію, "Реал" повинен переграти у останньому турі "Вільярреал", а "Атлетіко" повинен поступитися "Ейбару".

Що стосується "Сельти", то вони з 46 пунктами залишилися на 13 місці. Цікавий той факт, що "Сельта" не знає смаку перемог у чемпіонаті вже протягом 6 поєдинків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація