"Реал" хоче почути від Роналду публічну розповідь щодо свого відходу

"Реал" хоче почути від Роналду публічну розповідь щодо свого відходу

Фото: Reuters

Президент "вершкових" бажає залишитися "чистим".

Керівництво мадридського "Реала" хоче, аби зірковий форвард Кріштіану Роналду сам пояснив причину свого відходу з клубу.

Більш того, "вершкові" хочуть, аби португалець виступив з публічною заявою. Уся річ в тому, що президент мадридців Флорентіно Перес бажає залишитися "чистим" у справі з трансфером нападника. Перес не хоче, аби суспільство подумал про те, що саме він змусив Кріштіану покинути клуб.

Схожа ситуація була у 2014 році, коли "Реал" покидав Хабі Алонсо. Тоді він заявив, що в клубі не хотіли його відпускати, проте все ж пішли на зустріч та дозволили перейти до "Баварії".

Зазначимо, що Роналду близький до переходу в італійський "Ювентус". Сторони вже нібито владнали усі деталі, проте невідомою залишається лише сума трансферу. За інформацією La Stampa, "Реал" хоче від туринців 150 мільйонів євро, хоча спочатку йшла мова про 100 мільйонів у європейській валюті.

Нагадаємо, що Роналду поповнив склад мадридців у 2009 році. За цей час він встиг зіграти за Королівський клуб 438 матчів, у яких відзначився 450 разів. З "Реалом" зірковий форвард здобув 2 перемоги у чемпіонаті, Кубку та Суперкубку Іспанії. Також він чотири рази вигравав Лігу чемпіонів, тричі - Суперкубок Європи та 2 рази Суперкубок Європи.

Нещодавно Кріштіану повернувся з Чемпіонату світу зі збірною Португалії. Там "європейські бразильці" дійшли до 1/8 фіналу, де програли збірній Уругваю (1:2). На Мундіалі Роналду відзначився 4 забитими голами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація