"Реал" переміг "Ліверпуль" у фіналі Ліги чемпіонів у Києві

"Реал" переміг "Ліверпуль" у фіналі Ліги чемпіонів у Києві

Фото: Reuters

Це вже третя поспіль перемога у цьому турнірі для "вершкових".

Мадридський "Реал" у рамках фіналу Ліги чемпіонів переграв англійський "Ліверпуль" з рахунком 3:1.

"Вершкові" вийшли вперед на самому початку другої половини зустрічі - воротар "червоних" Лоріс Каріус припустився прикрої помилки, коли не зумів вести м'яч у гру. Голкіпер влучив у ногу форварду мадридців Каріму Бензема, від якого м'яч й влетів у ворота.

Зазначимо, що у першій половині матчу могли забивати Кріштіану Роналду та Джорджиньо Вейналдум. Цікаве й те, що у першому таймі серйозних втрат зазнали ключові футболісти команд Мохамед Салах та Дані Карвахаль. 

Тим не менш, "Ліверпуль" дуже швидко зумів відновити паритет у протистоянні - Садіо Мане вдало замкнув пас від Деяна Ловрена та зробив рахунок на табло стадіону НСК "Олімпійський" 1:1.

На 64 хвилині Королівський клуб знову зумів вийти вперед у цьому матчі - Гарет Бейл, який щойно вишов на заміну, відзначився фантастичним голом. Півзахисник "Реала" ударом через себе змусив шаленіти вболівальників його команди на стадіоні.

Фото: Reuters

За сім хвилин "Ліверпуль" міг знову забивати, але м'яч після пострілу від Мане влучив у стійку.

Добили свого суперника підопічні Зінедіна Зідана на 84 хвилині - Гарет Бейл оформив дубль, проте цей гол також можна записати до пасиву Каріуса, який не зміг зафіксувати м'яч в руках після удару по центру воріт.

Фото: Reuters

Таким чином, здолавши "Ліверпуль", "Реал" втретє поспіль став володарем Ліги чемпіонів. Загалом це вже 13 трофей для мадридців в історії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація