"Реал" втратив перші очки в чемпіонаті

"Реал" втратив перші очки в чемпіонаті

Фото: Reuters

Не дуже хороші новини для мадридців перед Лігою чемпіонів.

Мадридський "Реал" у рамках 4 туру чемпіонату Іспанії не зумів впоратися на виїзді з "Атлетиком", зігравши внічию з рахунком 1:1.

Першими несподівано відзначилися господарі - Ікер Муніанін на 32 хвилині вдало замкнув передачу з лівого флангу від Оскара Де Маркоса.

Фото: Reuters

Утім, на 63 хвилині "вершкові" зуміли відновити паритет у протистоянні. Іско головою відправив ігровий знаряд у кут воріт суперника після пасу у виконанні Гарета Бейла.

На більше Королівський клуб не вистачило та, як наслідок, вони перервали триматчеву переможну серію в Примері.

Невдачу своєї команди прокоментував й керманич "Реала" - Хулен Лопетегі.

"Завжди дуже складно грати в гостях проти "Атлетика", який пропонує особливий стиль гри. Суперник високо пресингував і в першій половині нам було дуже непросто. "Атлетик" провів дуже хороший та інтенсивний поєдинок.

Нам не щастило із завершенням атак. У першому таймі ми дуже поспішали, але в другому грали спокійніше, контролювали гру і мали моменти", - цитує слова Лопетегі AS.

Після чотирьох турів в активі "Реала" 10 балів та друга сходинка в турнірній таблиці. Відставання від "Барселони", яка свій матч цього туру виграла, складає два очки.

Наступну гру мадридці проведуть 19 вересня. У рамках 1 туру групової стадії Ліги чемпіонів "Реал" зустрінеться з італійською "Ромою".

Повʼязані теми:

Наступна публікація