Ребров та Маркевич чекають на гідне протистояння "Динамо" та "Дніпра"

Ребров та Маркевич чекають на гідне протистояння "Динамо" та "Дніпра"

Маркевич та Ребров / Фото: ФК Динамо Київ

Тренери поділилися думками щодо майбутньої зустрічі команд в УПЛ.

У суботу, 5 березня, відбудеться центральний матч 17 туру української Прем'єр-ліги в якому битимуться київське "Динамо" та дніпропетровський "Дніпро".

Своїми думками про цю зустріч поділилися головні тренери команд – Сергій Ребров та Мирон Маркевич відповідно.

"Впевнений, що "Дніпро" буде достатньо мотивований проти нас поза всякою залежністю від того, регулярно їм платять гроші чи ні. Це команда високого рівня. А нашим футболістам слід розібратися в собі і зрозуміти, чи варто ділити суперників на важливих і другорядних, вважаючи себе фаворитами ще до виходу на поле...

Я б не сказав, що команда не готова функціонально - судити про це можу за об'єктивними показниками на основі перших ігор. Просто потрібно виходити і віддавати всі сили, щоб потім не було в чому себе дорікнути", - розповів Ребров.

"Безумовно, зараз команда вже не та, проте хлопці просто зобов'язані довести, що незамінних гравців немає, і зіграти в класний футбол. Принаймні, тренерський штаб на це налаштовує.

У збірників є стимул готуватися до чемпіонату Європи, у молодих - демонструвати свій рівень, щоб у найближчому майбутньому вирости в хороших виконавців. Та й іншим футболістам, які в "Дніпрі" нещодавно, необхідно доводити свою спроможність, інакше гріш їм ціна як професіоналам", - додав Маркевич.

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто судитиме матч "Динамо" - "Дніпро".

Повʼязані теми:

Наступна публікація