Ребров: в кінці матчу з "Зіркою" грали в чотири нападники

Ребров: в кінці матчу з "Зіркою" грали в чотири нападники

Фото: Reuters

Керманич привітав суперника з заслуженою перемогою і розкритикував газон.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку від "Зірки" в матчі 21-го туру чемпіонату України.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ УПЛ

"Втратили важливі очки, програли. Непросто було грати. Хочу привітати "Зірку", яка використала свої шанси, моменти і заслужено перемогла. На цьому полі було непросто створювати. Не хочу нікого звинувачувати – ми програли всі разом, це важка поразка для нас всіх.

Чому рішення грати в два нападники прийняв у перерві? А чому ви вважаєте, що Ярмоленко, наприклад, півзахисник? Як ви оцінюєте дії Андрія, Дерліса Гонсалеса? Чому ви їх записуєте в півзахисники? Чому ви не вважаєте, що ми граємо в три нападники? Хто вам сказав, що ми граємо в одного нападника?

Кожен тренер і вболівальник для себе це визначає, а також те, які у гравців функції і роль на полі. Вважаю, в кінці гри ми грали в чотири нападники", - сказав Ребров.

Він також розкритикував поле у Кропивницькому, яке було в дуже поганому стані.

"Коли команда, яка приймає, тиждень тренується на полі, на якому потім проводить офіційні гри, як на мене, це ненормально. Якщо у нас серйозний чемпіонат, якщо ми кудись прагнемо, повинен бути регламент. Я розумію, що всі команди зараз у дуже складній ситуації. Але такого бути не може.

Я не кажу, що це причина нашої поразки. Так, важке поле нівелювало клас футболістів, але в регламенті повинні бути прописані правила – команда не може тиждень тренуватись на тому полі, на якому потім проводить офіційний матч", - додав Ребров.

Для "Динамо" це перша виїзна поразка в сезоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація