"Рома" перед важливою битвою з "Шахтарем" у Лізі чемпіонів розгромила "Торіно"

"Рома" перед важливою битвою з "Шахтарем" у Лізі чемпіонів розгромила "Торіно"

Фото: Reuters

"Вовки" продовжують утримувати третю сходинку.

Римська "Рома" у рамках відкриття 28-го туру чемпіонату Італії розібралася вдома з "Торіно", обігравши їх з рахунком 3:0.

Усі три голи припали на другу половину зустрічі. На 56-й хвилині протистояння точний удар у виконанні захисника господарів Костаса Маноласа дозволив римлянам повести у рахунку. Подвоїли свою перевагу підопічні Еусебіо Ді Франческо на 73-й хвилині - Даніеле Де Россі вдало замкнув пас від Раджі Наінгголана.

Третє взяття воріт футболісти "Роми" оформили вже у додатковий час - Лоренцо Пеллегріні, обігравши голкіпера гостей після передачі від того ж таки Наінгголана, оформив остаточний рахунок на табло "Стадіо Олімпіко".

Фото: Reuters

Після цієї перемоги в активі "Роми" тепер 56 балів та третє місце у турнірній таблиці Серії А. "Торіно", у свою чергу, залишився з 35 очками на 9-й сходинці. Зазначимо, що у останніх двох зустрічах чемпіонату, "вовки" забили вже 7 голів, у той час, як "Торіно" продовжує програвати у внутрішній першості - "бики" не знають смаку перемог вже протягом 3 ігор.

Нагадаємо, що "Рома" є суперником донецького "Шахтаря" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Дуель між цими колективами відбудеться 13-го березня 2018 року. Початок о 21:45 за київським часом. Перша гра завершилася мінімальною перемогою "гірників" з рахунком 2:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація