Роналду отримав ще одну престижну нагороду

Роналду отримав ще одну престижну нагороду

Фото: ФК Реал Мадрид

Окрім звання "найкращий футболіст року", португалець додав до своєї колекції ще один трофей.

Зірка мадридського "Реала" та збірної Португалії Кріштіану Роналду отримав ще один індивідуальний приз.

Як повідомляє офіційний сайт "вершкових", Роналду став володарем нагороди найкращого бомбардира 2016 року за версією Міжнародної федерації футбольної історії та статистики (IFFHS).

Слід зазначити, що у 2016 році Роналду забив у міжнародних змаганнях 24 голи - (11 за "Реал" та 13 за збірну Португалії). Свої останні успіхі прокоментував і сам Роналду.

"Талант? Якщо у вас немає таланту, то можете забути про футбол. Якщо у вас він є, то ви все одно повинні багато працювати і присвятити всього себе грі, і тоді ви будете ставати краще. У мене є талант. Я вирішив, що зможу стати професійним футболістом в 16 років, коли почав тренуватися з основною командою Спортинга", - цитує слова Роналду Marca.

Цікавий той факт, що у гонці бомбардирів португалець випередив форвардів ПСЖ та "Барселони" Едінсона Кавані та Ліонеля Мессі відповідно. У їхньому активі було 16 та 21 точних постріли. Це вже третя подібна нагорода для нападника Королівського клубу - до цього, подібний приз він отримував у 2013, 2014 та 2016 роках.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Роналду став найкращим гравцем 2017 року за версією ФІФА.

Повʼязані теми:

Наступна публікація