Роналду вляпався у скандал після фіналу Ліги чемпіонів у Києві

Роналду вляпався у скандал після фіналу Ліги чемпіонів у Києві

Фото: Reuters

Португалець не зумів знайти спільну мову з представником ЗМІ.

Зірковий форвард мадридського "Реала" та збірної Португалії Кріштіану Роналду потрапив у неприємну історію після переможного фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

Річ у тому, що відомий аргентинський журналіст Грего Россело захотів зробити селфі з лідером "вершкових", проте замість бажаного спільного фото з Роналду, фотограф ледве встояв на ногах. Кріштіану відштовхнув представника ЗМІ, який виявився прихильником одвічного суперника португальця Ліонеля Мессі.

"Мене штовхнув Кріштіану Роналду. Той випадок, коли футболіст номер два в світі знає, що ти друг футболіста номер один. Репост, якщо ви вважаєте, що Мессі є найкращим", - написав під відео Россело.

Цікаве те, що інші футболісти Королівського клубу не відмовили у бажанні блогера зробити з ним фото. Cеред них були Карім Бензема, Серхіо Рамос, Лука Модріч та Кейлор Навас.

Раніше повідомлялося про те, що Роналду може залишити "Реал" у міжсезоння. У чемпіонаті Іспанії Кріштіану провів 27 поєдинків, у яких зумів відзначитися 26 забитими голами та 8 результативними передачами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація