Сабо: футболістам збірної України не вистачає майстерності

Сабо: футболістам збірної України не вистачає майстерності

Йожеф Сабо / Фото: sportanalytic.com

Йожеф Сабо вважає, що нинішньому тренерському штабу збірної України буде дуже непросто у найближчих матчах.

Колишній тренер збірної України, а нині футбольний експерт Йожеф Сабо порівняв потенціал команди під його керівництвом та нинішню команду Олега Блохіна.

"Не люблю порівнювати, адже час не стоїть на місці. Але мені було легше, адже я знав потенціал практично кожного гравця, його особливості. Зараз становище у Олега Блохіна дуже важке. Адже не вистачає майстерності у гравців, яких запрошують у збірну. Багато хто з них не дотягують до необхідного рівня. Тим більше після того, як на цьому зборі вилетіло одразу 10 гравців основи. Нинішньому тренерському штабу буде дуже непросто в найближчих матчах. Це точно", - заявив Сабо.

Крім того, Йожеф Йожефович згадав, як його команда в 1997 році поступилася збірній Німеччині.

"При рівній, в принципі, грі в другому таймі пропустили два м'ячі. Німеччина - гранд світового футболу і в усі часи дуже грізний суперник. Було видно, що у деяких хлопців тряслися колінки. Хоча не скажу, що матч ми провалили. У першому таймі ми боролися на рівних, але в другому - після вкидання ауту - наші захисники допустили помилку, і нам забили гол, який і став визначальним. Хоча були моменти у Шевченка ще до того, як ми пропустили. Але він, як і багато інших гравців, був занадто молодим, не вистачало холоднокровності. Це зараз Андрій має величезний досвід і майстерність", - підсумував Сабо.

Читайте також:

Дикань вірить у перемогу над "грізними" німцями

Букмекери пророкують Україні поразку від Німеччини

Бірхофф: українці побачать оригінальну збірну Німеччини

Україна – Німеччина. Прогнози футболістів

Блохін: атмосфера на "Олімпійському" вже не та

Повʼязані теми:

Наступна публікація