Салах відмовився грати з Саудівською Аравією через конфлікт з федерацією - ЗМІ

Салах відмовився грати з Саудівською Аравією через конфлікт з федерацією - ЗМІ

Фото: Reuters

Єгиптянину не сподобалося запрошення зірок в розташування збірної.

Півзахисник збірної Єгипту Мохамед Салах відмовився виходити на поле в останньому матчі групового етапу ЧС-2018 проти Саудівської Аравії через конфлікт з федерацією футболу країни.

Про це повідомляють єгипетські ЗМІ.

Зазначається, що футболіст залишився незадоволеним, що федерація запросила в розташування збірної на ЧС-2018 безліч зірок шоу-бізнесу і бізнесменів, які відволікали гравців.

Однак незабаром сам Салах спростував цю інформацію.

"У збірній немає абсолютно ніяких розбіжностей. Ми поважаємо один одного", - написав футболіст на сторінці в соцмережі.

Зазначимо, що Єгипет програв два перші матчі на ЧС-2018 і втратив шанси на вихід в плей-оф.

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація