Сербія - Україна: "синьо-жовті" битимуться за півфінал футзального Євро-2016

Сербія - Україна: "синьо-жовті" битимуться за півфінал футзального Євро-2016

Сербія - Україна: "синьо-жовті" битимуться за півфінал футзального Євро-2016

Наші хлопці зійдуться зі сербами. / Фото: Getty Images

Українцям протистоятимуть і трибуни "Арени Белград", яка буде забита вщерть.

8 лютого відбудуться перші два матчі 1/4 фіналу футзального чемпіонату Європи.

Свій матч проведе і збірна України. Нашим суперником стали господарі турніру - команда Сербії. (Початок о 19:30 за Києвом)

Українці фінішували у групі В на другому місці, програвши бій іспанцям. Натомість серби неочікувано перемогли португальців і стали переможцями групи А.

"Арена Белград" активно підтримувала своїх улюбленців в іграх групового турніру, і можна не сумніватися, що стадіон буде переповнений і на матчі з Україною.

Тож, нашим доведеться протистояти ще й натиску трибун.

З 2010 року, коли у фінальній стадії Євро беруть участь 12 команд, суперники далі 1/4 фіналу не проходили.

Україна програла всі три чвертьфінальні поєдинки, в яких брала участь. Серби поступилися в двох матчах 1/4 фіналу, а в 2014-му не зуміли вийти з групи.

У 2001-му і 2003-му збірна України завоювала "срібло", двома роками пізніше дійшла до півфіналу.

Головний тренер збірної Сербії Аца Ковачевич: "Після багатьох років наполегливої роботи ми, можливо, доберемося до півфіналу, який так довго чекали. Зараз найголовніше для гравців - НЕ витати в хмарах, повністю відновитися і підготуватися до манери гри суперника. Поки мені особливо нічого сказати про збірну України. Можу тільки з упевненістю заявити, що в понеділок буде ще один дуже важливий день для сербського футзалу".

Головний тренер збірної України Олександр Косенко: "Іспанії ми поступилися через власні помилки. Потрібно проаналізувати цей матч і з'ясувати, чому ж так вийшло. Коли ми використовували воротаря-водилу, то пропустили одразу два голи. Можливо, я занадто рано вирішив йти на ризик, а потрібно було ще почекати. Загалом, таке рішення себе не виправдало. Щодо Сербії, то очевидно, що на боці господарів буде божевільна підтримка".

У другому матчі дня зійдуться португальці з іспанцями (22:00). 9 лютого відбудуться матчі Росія - Азербайджан та Казахстан - Італія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація