"Шахтар" - "Динамо": провокаційний банер на адресу суддів та саркастичний коментар Гармаша

"Шахтар" - "Динамо": провокаційний банер на адресу суддів та саркастичний коментар Гармаша

Фото: ФК Динамо Київ

Усе найцікавіше про центральний поєдинок туру.

Донецький "Шахтар" та київське "Динамо" провели принциповий поєдинок у рамках 27 туру чемпіонату України.

У разі перемоги "гірників", команда Паулу Фонсеки майже б забезпечила собі чемпіонський титул, проте гол у виконанні Володимира Шепелєва дозволив киянам здобути мінімальну перемогу з рахунком 1:0 та скоротити таким чином відставання від донеччан у турнірній таблиці до трьох балів.

Окрім видовищної гри з боку обох команд, у цьому матчі та після нього вистачало цікавих подій.

Ось, наприклад, банер, який повісили вболівальники на стадіоні у Харкові.

"Шуби недорого. Суддям безкоштовно".

Вже після матчу півзахисник "Динамо" Денис Гармаш дав саркастичний коментар на адресу "гірників" та їхніх вболівальників.

"Як бачите, у них було багато моментів. Ми грали більше від оборони. Ну це, як би, можна сказати, емоційна гра. Приємно обігравати Шахтар тут, в Харкові. Як вони писали, весь Харків за них - нехай підтримують далі, а ми задоволені. Ми будемо грати до останнього туру. Чекаємо їх в Києві 19 числа", - цитує слова Гармаша офіційний сайт киян.

Окрім того, ювілейну гру проти "Динамо" провів керманич "гірників" Паулу Фонсека - для португальця ця зустріч стала десятою проти команди Олександра Хацкевича. Ще одним ювілеєм у протистояннях між грандами українського футболу відзначився й автор єдиного голу у матчі Володимир Шепелєв - юний гравець киян забив 200-й м'яч у іграх між "Шахтарем" та "Динамо".

Не обійшлося у матчі й без поганих новин - серйозну травму отримав гравець "Динамо" Віталій Буяльський. Зазначається, що в нього може бути струс мозку.

Раніше повідомлялося про те, що ультрас "гірників" спалили прапор "ДНР".

Повʼязані теми:

Наступна публікація