"Шахтар" хоче придбати основного футболіста португальського гранда - ЗМІ

"Шахтар" хоче придбати основного футболіста португальського гранда - ЗМІ

"Шахтар" хоче придбати основного футболіста португальського гранда - ЗМІ

Фото: twitter.com

Цей гравець має клаусулу в 45 мільйонів євро.

Донецький "Шахтар" зацікавлений у послугах правого захисника португальського "Спортинга" - Крістіана Піччіні.

Про це повідомляє A Bola. Зазначимо, що зараз основним захисником "гірників" є Богдан Бутко, а його заміною - Додо. Що стосується Піччіні, то він поповнив склад "левів" влітку 2017 року, коли перебрався з іспанського "Бетіса" за три мільйони євро.

Зараз сума викупу контракту цього гравця становить 45 мільйонів у європейській валюті.

У сезоні 2017/18 на рахунку 25-річного Піччіні 40 матчів за клуб в усіх турнірах. Раніше "гірники" хотіли придбати ще одного виконавця португальського гранда.

Нагадаємо, що зараз у "Спортингу" відбувається жахлива ситуація. Зараз клуб має нового президента Соузу Сінтру, який змінив на цьому містку скандального Бруну Де Карвалью. Він покинув своє місце через конфлікт з футболістами.

На цьому проблеми "Спортинга" не завершилися - вболівальники лісабонського клубу вдерлися на базу команди та побили гравців. Причиною атаки фанатів стало їхнє невдоволення результатами "Спортинга" у чемпіонаті Португалії. Він посів третє місце, програвши путівку у Лігу чемпіонів.

Після цього прикрого випадку, більшість виконавців основного складу розірвали контракти з клубом. Сезон 2017/18 "Спортинг" завершив на третій сходинці у чемпіонаті. Що стосується Ліги Європи, то там португальський клуб зупинився на стадії 1/4 фіналу. У Кубку Португалії "Спортинг" дійшов до фіналу, де поступився "Авешу" (1:2).

Повʼязані теми:

Наступна публікація