"Шахтар" вирвав нічию у стартовому поєдинку Ліги чемпіонів з "Хоффенхаймом"

"Шахтар" вирвав нічию у стартовому поєдинку Ліги чемпіонів з "Хоффенхаймом"

Фото: Reuters

Донеччани відігралися завдяки голу новачка.

Донецький "Шахтар" зумів вирвати один бал у поєдинку 1 туру групової стадії Ліги чемпіонів з німецьким "Хоффенхаймом" - 2:2.

Першими відкрили рахунок гості - Флоріан Грілліч отримав пас від партнера по команді та з близької відстані спокійно переграв голкіпера донеччан - Андрія Пятова. Це взяття воріт сталося вже на шостій хвилині протистояння.

"Гірники" відновили паритет у матчі на 27 хвилині - Ісмаїлі, красиво прибравши опонента, пробив зовнішньою стороною стопи точно у кут воріт німців. Так рахунок на табло у Харкові став 1:1.

На 38 хвилині "Хоффенхайм" знову вийшов вперед - Хавард Нордвейт скористався помилкою Пятова, який невдало вийшов з воріт, та головою вразив його володіння після вдалого розіграшу кутового. Зазначимо, що першу половину гри активніше провели підопічні Юліана Нагельсманна. Вони ще мінімум двічі могли відзначатися у сітці воріт чинного чемпіона України.

Коли здавалося, що донеччани зазнають поразки, своє слово сказав новачок команди та дебютант Ліги чемпіонів - Майкон. Бразилець "гірників" на 81 хвилині приклався до м'яча та потужним пострілом вразив кут воріт "Хоффенхайма", подарувавши таким чином своїй команді один заліковий пункт.

Нагадаємо, що в іншому матчі цього квартету зустрінуться англійський "Манчестер Сіті" та французький "Ліон".

Повʼязані теми:

Наступна публікація