Шевченко: очікую на важкий матч, в якому наше завдання - перемогти

Шевченко: очікую на важкий матч, в якому наше завдання - перемогти

Фото: ffu.org.ua

Керманич збірної розповів про цілі на майбутню гру.

Тренер національної футбольної збірної Андрій Шевченко на прес-конференції напередодні кваліфікаційного матчу ЧС-2018 із командою Косова проаналізував суперника.

Також керманич «синьо-жовтих» розповів про склад команди та прокоментував ситуацію з Марлосом.

«Завдання - перемогти. Я очікую на важкий матч, адже для команди Косова це принципова гра. Збірна Косова грає з максимальною самовіддачею, незважаючи на те, хто є суперником. Це дуже молода команда, яка перебуває в стані становлення, кожна гра для них важлива. Знаю їхній характер, вони непоступливі хлопці, з організація гри у них все гаразд. Ми до кожного суперника ставимося з повагою, косовари заслуговують на повагу за віддачу і старання.

 Як ми будемо грати без кількох гравців «Шахтаря»? Ми не ділимо гравців збірної на гравців «Шахтаря», «Динамо» чи «Зорі». Є командна гра, будь-який гравець знає, що робити на полі. Всі знають, як виходити з оборони в атаку, з цим у нас немає ніяких проблем. Є достатньо виконавців, які замінять тих, хто завтра не буде брати участь у матчі.

Що стосується ситуації з Марлосом, то він залишився в Україні до закінчення процедури оформлення документів. За моєю інформацією, сьогодні ввечері він вже прилетить сюди. Так що ми завтра розраховуємо, в тому числі, і на Марлоса", - сказав Шевченко.

Матч Косово – Україна відбудеться сьогодні, 6-го жовтня. Старт – о 21:45.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація