Шевченко: Все йде до того, що ми почнемо рік поєдинками з Японією і Саудівською Аравією

Шевченко: Все йде до того, що ми почнемо рік поєдинками з Японією і Саудівською Аравією

Фото: twitter.com/FFUKRAINE

ФФУ вже домовилась про спаринги.

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко напередодні Нового року розповів про плани команди на наступний сезон.

Так, керманич "синьо-жовтих" заявив, що команда збирається провести 5 товариських матчів, а ФФУ вже домовилася про проведення спарингів з Японією та Саудівською Аравією.

"Хочемо провести якомога більше контрольних матчів. У березні - два, а після закінчення сезону - ще три. Все йде до того, що ми почнемо рік поєдинками з Японією і Саудівською Аравією. Наскільки мені відомо, контракт з японцями вже знаходиться в ФФУ, а другий договір повинні надіслати на самому початку року. Після того, як усі формальності будуть улагоджені, стане відомо місце проведення цих поєдинків. Точно можу сказати, що пройдуть вони в Європі", - сказав Шевченко в інтерв'ю Zbirna.com.

Нагадаємо, збірна України не змогла вийти на чемпіонат світу-2018.

Тоді як, Японія і Саудівська Аравія пробилися на ЧС-2018. Аравійці зіграють в одній групі з господарями турніру Росією, а також Уругваєм і Єгиптом. Японія потрапила в один квартет з Колумбією, Польщею та Сенегалом.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація