Скандальний екс-футболіст "Арсенала" зламав щелепу таксисту, його дівчина виправдовує коханого

Скандальний екс-футболіст "Арсенала" зламав щелепу таксисту, його дівчина виправдовує коханого

Фото: instagram.com/bendtner14

За словами подруги гравця, він захищався.

У ніч проти 9 вересня колишній футболіст лондонського "Арсенала" Ніклас Бендтнер напав на таксиста в Копенгагені.

Повідомляється, що скандальний футболіст, який наразі грає за норвезький "Русенборг", зламав водію щелепу.

Інцидент підтвердили у службі таксі, назвавши ім’я нападника.

Тим часом дівчина футболіста Філін Рупсторфф виправдовує коханого, мовляв, це був не напад, а самооборона.

"О другій годині ночі Ніклас хотів спати, а я хотіла залишитися в клубі ще, тому ми все ще обговорювали це, коли сідали в таксі. Поїздка додому повинна була бути дуже короткою, але водій не їхав в тому напрямку, який ми просили. Водій зажадав з нас понад 50 данських коронок, чим ми були вкрай незадоволені, тому відмовилися продовжувати їхати з ним, в результаті чого він повернувся до нас і став кричати жахливі речі.

Він викинув нас з машини і кинув в нас пляшкою, хоча і не влучив, але був близький, після цього він підійшов до нас, і мій чоловік вдарив його один раз. Ніклас ні на кого не нападав, його переслідували, а він захищався. Хто б не зробив те ж саме заради своєї подруги? Вони можуть говорити і писати, що хочуть, але захищати того, кого ви любите, коли відчуваєте загрозу, не соромно. Це була самооборона", - написала дівчина в Instagram.

Зазначимо, що для Нікласа справа ускладнюється тим, що у минулому у нього вже були проблеми з таксистами, і теж в Копенгагені.

Взагалі, Бендтнер відомий своїми дикими витівками, звісно, не на тверезу голову: він потрапив в аварію, на місці якої його знайшли голим; бив машину таксиста ременем, бо той висадив його;  побив автівки біля стадіону "Ньюкасла", коли грав за "Сандерленд". Одним словом, одкровення його дівчини ситуацію не врятують.

Повʼязані теми:

Наступна публікація