В Україні за підтримки Sport Life успішно проведено Чемпіонат світу з кікбоксингу Новини компаній

В Україні за підтримки Sport Life успішно проведено Чемпіонат світу з кікбоксингу

В ході прес-конференції відбулось підписання Меморандуму про стратегічне співробітництво між групою компаній Sport Life та Федерацією кікбоксингу України "ISKA".

У першому фітнес-центрі з професійним бокс-клубом Sport Life Чернігівська відбулася офіційна прес-конференція керівників групи компаній Sport Life і Федерації України з кікбоксингу. Подія була присвячена чемпіонату світу з кікбоксингу, которий проходив в Україні вперше.

За результатами змагань збірна України посіла 1 загальнокомандне місце на Чемпіонаті світу із кікбоксингу, виборовши 47 золотих, 32 срібні та 22 бронзові медалі.

Під час прес-конференції медалісти збірної України з кікбоксингу поділилися своїми враженнями участі в чемпіонаті, розповіли про плани на найближче майбутнє і провели відкрите тренування на професійному рингу фітнес-клубу.

"У цьому році Чемпіонат світу з кікбоксингу - це бездоганно організована спортивна подія! Ми підтримуємо спортивні змагання в Україні будь-якого рівня. Ми вважаємо, що спорт - це та річ, яка починається в дошкільних установах з фізкультури, триває в школі, в інституті, на подальшому трудовий шлях. І призводить до того результату, який ми бачимо сьогодні. Спортсмени - це обличчя країни, показник рівня його розвитку! Ми зі свого боку робимо все можливе, щоб проводити чемпіонати на максимально високому рівні. І ми продовжимо брати участь в будь-яких спортивних змаганнях і міжнародних подіях", - підкреслив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

Також Дмитро Єкімов поділився планами розвитку мережі Sport Life: "Наші плани дуже амбіційні, до 2020 року ми маємо намір розширити нашу мережу до 150 фітнес-клубів. На сьогоднішній день вже 57 клубів нашої мережі стали тренувально-змагальної базою для спортсменів-представників більше 50 видів спорту. Зараз ми активно розвиваємо франчайзингову програму. Даємо людям обладнання, торгову марку, процедури, як управляти фітнес-клубом. Ми допомагаємо почати невеликий бізнес в невеликих містах. А з кінця цього року починаємо лізингову програму, коли основні активи, які потрібні фітнес-клубу, ми будемо надавати людям в лізинг. Щоб фізкультура була не тільки частиною столичної картини або міста-мільйонника. Щоб вона була присутня в невеликих містах і давала молодим людям можливість себе проявити. Сотні тисяч людей відвідує наші фітнес-клуби. І ми раді, що змогли стартувати таку індустрію в Україні і досягти таких результатів".

Заступник Міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович зі свого боку відмітив: "Чемпіонат світу з кікбоксингу вперше пройшов в Україні - і це не просто спортивна подія, це дуже важливий крок вперед у розвитку нашої держави. Також Україні випала унікальна можливість проявити себе на світовій арені, як державі, здатній приймати на своїй території змагання світового рівня та демонструвати власні високі спортивні результати".

"Ми спільно із Міністерством молоді та спорту змогли провести та продемонструвати високі результати на цьогорічному Чемпіонаті завдяки нашим партнерам, тренерам, а головне - завдяки молодим, абміційним та перспективним спортсменам! Наша команда - молода, але вона має чималий потенціал для того, щоб здобувати нові нагороди та долати свій професійний шлях без перешкод". - підкреслив президент Федерації кікбоксингу України "ISKA" Олег Мандзюк.

Він також відзначив значні зусилля спортсменів: "Я вітаю Україну із такими високими результатами на Чемпіонаті світу із кікбоксингу. Дякую усім спортсменам та тренерам за вашу професійну підготовку, за вмотивованість, а головне - за яскраву боротьбу на змаганнях! У Чемпіонаті взяли участь більше 300 спортсменів із 30 країн. Вони ділились із нами своїм захватом від нашої столиці, нашої країни. А телевізійні трансляції викликали ажіотаж у всіх країна Європи та світу!"

В ході прес-конференції відбулось підписання Меморандуму про стратегічне співробітництво між групою компаній Sport Life та Федерацією кікбоксингу України "ISKA".

Наступна публікація