Стала відома заявка збірної України на матч проти Ісландії

Стала відома заявка збірної України на матч проти Ісландії

Фото: facebook.com/ffukraine

Шахов, Циганков і Шепелєв не зіграють у Рейк'явіку.

Стала відома заявка збірної України на відбірковий матч чемпіонату світу-2018 проти Ісландії.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

В список з 23-х футболістів не потрапили півзахисники "Динамо" Віктор Циганков та Володимир Шепелєв, а також ПАОКа Євген Шахов.

У той же час до складу потрапив правий захисник "Шахтаря" Богдан Бутко, про пошкодження якого повідомлялося напередодні.Також у заявці центрбек "гірників" Ярослав Ракицький, який пропускав матч проти Туреччини (2:0) через дискваліфікацію, і центральний півзахисник "Динамо" Денис Гармаш, який не зіграв в попередньому матчі через ангіну.

Воротарі: Андрій Лунін, Андрій Пятов, Максим Коваль.

Захисники: Богдан Бутко, Євген Хачеріді, Микола Матвієнко, Іван Ордець, Микола Морозюк, Сергій Кривцов, Едуард Соболь, Ярослав Ракицький.

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка, Тарас Степаненко, Руслан Малиновський, Руслан Ротань, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Олександр Зінченко, Віктор Коваленко, Владлен Юрченко.

Нападники: Артем Кравець, Артем Бесєдін.

Нагадаємо, що після 7 проведених зустрічей в активі "синьо-жовтих" 14 набраних балів та 2 місце у групі. Хорватія, яка йде першою, має на два бали більше.

Матч Ісландія – Україна відбудеться сьогодні, 5 вересня, початок о 21:45. ТСН Проспорт проведе текстову онлайн трансляцію поєдинку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація