Став відомий гонорар Володимира Кличка у бою з "російським витязем" Повєткіним

Став відомий гонорар Володимира Кличка у бою з "російським витязем" Повєткіним

Фото: fightnews.ru

Росіянин може провести бій проти Ентоні Джошуа.

Стало відомо, скільки заробив Володимир Кличко у переможному бою 2013 року проти росіянина Олександра Повєткіна.

Як повідомив один з менеджерів Повєткіна Вадим Корнілов, за бій з його клієнтом українець отримав 20 мільйонів фунтів. Окрім того, Корнілов натякнув і на можливий поєдинок Повєткіна проти володаря трьох поясів Ентоні Джошуа, який може відбутися до кінця 2018 року.

"Володимир Кличко отримав 20 мільйонів фунтів за бій з Повєткіним, тому може бути величезний інтерес до бою з Джошуа, це поєдинок саме такої величини. Залежно від часу, ми могли б зібрати футбольний стадіон "Лужники", це місце ідеально підходить для такого бою.

У Росії це міг би бути масштабний бій, але у Великій Британії він теж може бути масштабним, тому що тут багато вихідців з Росії. Так що проведення бою можливо і там, і там", - зазначив Корнілов.

Нагадаємо, що Кличко здолав Повєткіна 5 жовтня 2013 року за рішенням суддів. Зазначимо, що гонорар росіянина склав близько 6 мільйонів доларів. Цікавий той факт, що Повєткін проведе свій наступний бій 31 березня 2018 року у андеркарті супербою Джошуа-Паркер. Суперником "російського витязя" буде британець Девід Прайс.

Повʼязані теми:

Наступна публікація