Степаненко після бійки: дружба з Ярмоленком закінчена, а Гармаш нехай вчить інші слова, крім матів

Степаненко після бійки: дружба з Ярмоленком закінчена, а Гармаш нехай вчить інші слова, крім матів

Степаненко святкує гол "Шахтаря" / Фото: ФК Шахтар

Тарас емоційно прокоментував бійку на "Арені-Львів".

Поєдинок "Шахтар" - "Динамо" завершився справжнім конфліктом. Не тільки бійкою на футбольному полі, але і особистим конфліктом.

Тарас Степаненко, через якого і почалася бійка, заявив, що його дружба з Андрієм Ярмоленком закінчена. Саме Андрій сильно вдарив "гірника".

Сталося ось що: святкуючи третій гол, Степаненко побіг до сектора з фанатами "Динамо" і показав емблему "Шахтаря", поцілувавши її. Після цього отримав один удар від Домагоя Віди, а потім - сильний від Ярмоленка.

Чому трапився конфлікт між футболістами Шахтаря і Динамо

Чому трапився конфлікт між футболістами Шахтаря і Динамо

"Ми грали вдома. Після голу я показав емблему свого клубу, всі так роблять. З мого боку не було жодної неповаги, жодного слова. Хочете - дивіться повтори із сурдоперекладом, або як в таких випадках роблять.

Я просто показав емблему своєї улюбленої команди і побіг на свою половину поля. Спочатку мене один вдарив, потім другий. Я встав і побіг далі. Не знаю, за що отримав жовту картку. Провокація? Я ж не змушував нікого бити мене по коліну.

А якщо б мені коліно зламали? Якщо не помиляюся, це був Ярмоленко. Тоді я на всю країну скажу, що моя дружба з ним закінчена. Я пробачив епізод з футболкою, не хотів конфлікту. Але зараз це було навмисне.

Можемо зустрітися в збірній, але моя дружба з ним закінчена. Поза полем я ні з ким не зобов'язаний спілкуватися, це моя особиста справа.

Динамівці всю гру обзиваються. Гармашу хочу порадити вивчити інші слова, крім матів. Хоч одну книжку прочитай!

Хочу привітати "Динамо" з чемпіонством. Вони успішніше зіграли з командами на виїзді, де ми втратили очки. А по грі ми були сильнішими", - сказав Степаненко в ефірі "Великого футболу".

Нагадаємо, після матчу першого кола в Києві розгорівся конфлікт, коли Ярмоленко викинув футболку Степаненка. Тарас обмінявся з Андрієм. Тоді конфлікт зам'яли.

Повʼязані теми:

Наступна публікація