Степаненко: я один сплатив більше податків, ніж все "Динамо" Київ разом узяте

Степаненко: я один сплатив більше податків, ніж все "Динамо" Київ разом узяте

Фото: twitter.com/fifa15reviews

Півзахисник "Шахтаря" прокоментував останні події, які сталися навколо команди.

Футболіст донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився своєї думкою стосовно останніх подій за участю його команди.

Слід зазначити, що зовсім нещодавно харківські ультрас зупинили автобус "гірників" та почали пояснювати гравцям донецької команди про їхню останню витівку перед грою чемпіонату. Саме стосовно цього й дав коментар Степаненко після переможного матчу у Кубку України проти рівненського "Вереса", який завершився розгромною перемогою донеччан з рахунком 4:0.

"Мені не дуже подобається, коли людей ділять на правильних українців і неправильних. Тобто коли тобі кажуть, що ти не надів футболку і за це тебе позбавлять громадянства або виженуть з країни, при тому що я є гравцем національної збірної України з 17 років і співаю гімн з 17 років. Якщо міркувати про патріотизм, то я як громадянин України отримую зарплату і плачу з неї податки, які йдуть на оплату праці наших військових, вчителів, лікарів, на те, щоб будувалися дороги...

І я думаю, що я один сплатив більше податків, ніж все "Динамо" Київ разом узяте. Тому тут треба дивитися на патріотизм так: чи то купити футболку за 200 гривень, чи то сплатити податки. Адже всі ми знаємо, що українці, які грають в топ-клубах, не бідні люди. Кожен з нас допомагає по можливості і це не афішує. Хто, скільки і кому передав грошей - ніхто це не виносить на суд громадськості. Не треба робити з патріотизму бізнес. Кожен українець в нашій команді - патріот. Ми любимо свою країну, захищаємо їхні кольори, і не треба через футболки робити нас вигнанцями суспільства", - цитує слова Степаненка офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, що все це почалося після того, як футболісти "гірників" перед грою чемпіонату України відмовилися виводити дітей з написом на футболках "Мій тато-герой", що у підсумку й спровокувало обурення з боку громадськості.

Повʼязані теми:

Наступна публікація