"Строїтель-П" і Sport Life підписали Меморандум про будівництво 3-х фітнес-клубів в Дніпрі Реклама

21 жовтня відбулося святкування річниці з дня відкриття фітнес-клубу Sport Life, який розташувався в ЖК "Панорама" м. Дніпро.

Цей рік показав, що Sport Life є надійним партнером. Саме тому було прийнято рішення укладення Меморандуму про будівництво фітнес-клубів. Спільно з ПБМП "Строїтель-П" Sport Life планує реалізувати ще 3 об'єкти, в яких розташуються фітнес-клуби і будуть радувати всіх жителів Дніпра.

В рамках урочистого заходу для ЗМІ був організований підйом на оглядовий майданчик і ознайомчі екскурсії по фітнес-клубу і території житлового комплексу.

Про те, як важливо, щоб в житловому комплексі був наявний фітнес-клуб, розповів керівник приватного будівельно-монтажного підприємства "Строїтель-П" Віктор Попов: "Ми будуємо не просто квартири, а створюємо соціальну інфраструктуру для мешканців нашого комплексу. Для нас важливо забезпечити комфорт, затишок і безпеку. Тому інфраструктура житлового комплексу ідеально продумана. Фітнес-клуб, дитячий розвиваючий центр, клініки, кав'ярні і трирівневий паркінг - все знаходиться в зручній зоні доступності. І при цьому ми зберегли чудові види на наше місто. Комплекс Панорама - це райський куточок в самому серці Дніпра!".

Віктор Попов також підкреслив: "Сьогодні виповнюється рівно рік, як в нашому житловому комплексі відчинилися двері фітнес-клубу. І цей рік показав, що Sport Life є надійним партнером. Тому ми прийняли рішення укласти Меморандум про будівництво 3-х фітнес-клубів, які розташуються в наших нових об'єктах. Для нас честь - співпрацювати з найбільшим в Україні фітнес-оператором Sport Life!"

Віце-президент з розвитку мережі фітнес-клубів Sport Life, Артем Мізь зазначив: "Головна мета Sport Life - зробити фітнес доступним кожному, а здоровий спосіб життя - нормою повсякденності українців. Ми раді, що у нас є такий надійний партнер, як "Строїтель-П". Я вдячний за те, що вони побудували такий чудовий сучасний комплекс ЖК "Панорама". Рік тому в цьому комплексі відбулося відкриття сучасного фітнес-клубу Sport Life. І ми раді, що "Строїтель-П" вибрав саме нас фітнес-оператором".

Після підписання Меморандуму Артем Мізь поділився спільними планами. "Річниця, яку ми сьогодні святкуємо в черговий раз доводить плідну співпрацю між усіма сторонами. Сьогоднішнє підписання Меморандуму про стратегічне співробітництво, тому підтвердження", - додав представник Sport Life. - Спільно з "Строїтель-П" ми плануємо реалізувати ще 3 об'єкти, в яких розмістяться наші фітнес-клуби і будуть радувати всіх городян Дніпра".

Наступна публікація