Суперник "Шахтаря" в Лізі чемпіонів зазнав третьої поспіль домашньої поразки

Суперник "Шахтаря" в Лізі чемпіонів зазнав третьої поспіль домашньої поразки

Фото: twitter.com/tsghoffenheim

"Хоффенхайм" ще догравав цей поєдинок у більшості.

Опонент донецького "Шахтаря" в Лізі чемпіонів німецький "Хоффенхайм" зазнав поразки від "Айнтрахта" у рамках 7 туру Бундесліги з рахунком 1:2.

Гості відкрили рахунок під кінець першої половини протистояння - Анте Ребіч на 40 хвилині зустрічі після передачі від Луки Йовіча закинув м'яч за комірець голкіперу господарів.

На 47 хвилині "Айнтрахт" подвоїв свою перевагу на табло - Лука Йовіч цього разу виступив вже як бомбардир та переправив м'яч точно за призначенням.

Шанси бодай якось врятувати цю гру "Хоффенхайм" отримав на 65 хвилині. Ребіч побачив перед собою друге попередження, залишивши таким чином свою команду в меншості. Утім, єдине, на що вистачило господарів, так це на гол, який на 82 хвилині забив Ріс Нельсон.

Після цього результату "Хоффенхайм" залишився з 7 балами на 13 сходинці. Що стосується "Айнтрахта", то він набрав 10 очок та піднявся на 7 позицію в турнірній таблиці. Цікаво, що для "біло-синіх" ця поразка стала третьою поспіль - раніше вони програли у внутрішній першості РБ "Лейпцигу" та в Лізі чемпіонів "Манчестер Сіті".

Нагадаємо, що перша дуель між "Шахтарем" та "Хоффенхаймом" завершилася результативною нчиєю з рахунком 2:2.

Повʼязані теми:

Наступна публікація